Selecteer een pagina

Lees wat anderen te zeggen hebben over hun ervaring…

“Ik had over hem gehoord via een vriendin van mij, wie een keer met hem een date heeft gehad. Ik was SUPER nieuwsgierig omdat ze mij vertelde dat hij haar op verschillende manieren kennis heeft laten maken met zichzelf. Het heeft enkele maanden geduurd voordat ik de stap durfde te zetten maar het was echt geweldig! Was een super aantrekkelijke man. Het leek net of we elkaar al jaren kende, zo vertrouwd voelde het. En in bed wist hij gewoon precies wat hij moest doen. Ik had nooit gedacht dat ik ooit zoiets zou doen, maar nu kan ik het echt alleen maar aanraden.”

M – Breda

“Het was bijna een jaar dat ik voor het laatst echte passie had ervaren. De mannen die ik doorgaans ontmoet weten mij niet te prikkelen dus ik besloot eens gek te doen en een Gigolo in te huren. Ik heb een boeking gemaakt voor 5 uur. We hebben elkaar onmoet in een bar waar we gezellig een drankje hebben gedaan voordat we naar het hotel gingen. Eenmaal daar aangekomen gaf ik me helemaal aan hem over en alles vloeide automatisch in elkaar over. Van een wijntje in het bad, naar een massage in bed, waar hij me in een bepaalde seksuele trance wist te brengen wat echt ongelofelijk was. Mijn hele lichaam tintelde van genot en ik gloeide nog enkele dagen na, geweldig! Bedankt Mr Dutch, je bent een absolute aanrader!”

Federica

“Een geweldige ervaring! Ik wist niet dat ik zo veel genot kon beleven. In het begin was ik een beetje gespannen maar het was heel makkelijk om me te ontspannen bij hem, hij weet gewoon echt wat hij doet. Dit had ik gewoon nodig!”

Jessica – Amsterdam

“Door bepaalde omstandigheden was het voor mij onmogelijk om van seks te genieten. Het lukte zelfs niet om er een vinger in te krijgen. Mijn gyneacoloog vertelde mij dat ik Vaginisme had en dat ik met iemand moest praten omdat het blijkbaar iets psychisch is. Nu klopt dat bij mij ook wel, want ik heb vervelende dingen meegemaakt. Mijn psycholoog raade mij aan om met een Gigolo af te spreken om langzaam aan weer met seks bezig te zijn. Ik walgde in eerste instantie van het idee maar heb me toch over bepaalde dingen heen kunnen zetten. Ik heb lang gezocht op het internet, maar toen ik op deze website terecht kwam en las dat hij ook professioneel coach en therapeut was, besloot ik hem te contacteren. We hebben een heel goed gesprek gehad via de telefoon waarin we elkaar gewoon een beetje leerde kennen. Daarna hebben we afgesproken om eens wat te gaan drinken, wat ook heel comfortabel aan voelde. Ik merkte wel dat hij een professional was door de manier waarop hij in de gesprekken al wist uit te dagen om anders tegen bepaalde zaken aan te kijken, dat had nog niemand voor elkaar gekregen voor hem. Na twee afspraakjes waarin we elkaar beter hebben leren kennen en ik me vertouwder bij hem voelde hebben we in een hotel afgesproken. Hij heeft echt de tijd voor mij genomen en ging niet sneller dan waar ik comfortabel mee was. We hebben toen geen seks gehad maar hij heeft mij wel gemasseerd en mij confortabel laten worden met het feit dat hij mij aanraakte. De keren erna gingen we steeds een stukje verder, alles heel comfortabel en rustig aan. Ik spreek nog steeds met hem af, 1 keer per maand en we gaan steeds iets verder en ik voel mij steeds meer ontspannen bij hem. Hij is nu bezig om er voor te zorgen dat mijn spieren (daar beneden) zich verder gaan ontspannen. Hij gebruikt bepaalde hypnose en massage technieken. Ik ben er nog niet, maar weet wel dat ik er ga komen. Ik voel me echt al zo anders, veel ontspannender en op mijn gemak. Ik wist dat het niet makkelijk ging zijn, maar samen met hem ga ik mijn uitdaging overwinnen. Ik ben hem super dankbaar!”

Jesse

“Een geweldige afspraak gehad. Eerst samen wat gedronken, gegeten en daarna samen naar een feestje gegaan. Hij kan overigens goed dansen, dat was heel erg leuk! We hebben in het hotel nog even gebruik gemaakt van het bubbelbad en hij heeft mij daarna heerlijk laten genieten. Ik ga je snel nog eens boeken hey! Tot snel!”

M – Rotterdam

“Ik heb met Mr Dutch afgesproken omdat ik al wat ouder (24) ben maar nog nooit seks heb gehad. De mannen om mij heen hebben mij niet weten te prikkelen en het is er dus nooit van gekomen. Ik vond dat het wel tijd was maar ik wilde het wel op een echte leuke manier beleven. Nou, daar heeft hij echt zijn best voor gedaan! We hebben afgesproken in een luxe privé sauna en ik heb gewoon echt 4 uur lang genoten van deze ervaring. Het deed ook helemaal geen pijn, misschien omdat ik heel erg op mijn gemak was. Hij wist mij echt heel comfortabel te laten voelen. Als ik er alleen al aan denk zou ik het zo weer doen. Ik ga hem sowieso nog vaker contacteren, ik wil hem vaker zien. Het was echt heel bijzonder. Hartsikke bedankt! Het was mijn eerste keer en het was beter dan ik me had kunnen voorstellen. Tot snel!”

Valérie – Antwerpen

“Toen ik erachter kwam dat mijn vriend was vreemdgegaan heb ik het uitgemaakt en besloot ik dat ik ook andere ervaringen wilde hebben. Ik wilde wel eens mee maken hoe echte heerlijke seks voelde, met iemand die ook echt wist wat hij deed. Ik heb toen de stap genomen om een gigolo te boeken en door te zoeken via Google kwam ik bij Mr Dutch terecht. Ik vond het heel spannend aangezien er geen foto’s te zien waren (wat ik wel begrijp hoor). Ons telefoongesprek was echt onwijs gezellig, ik kan niet anders zeggen dat ik na dat gesprek echt heel benieuwd was naar hem. Wij hebben elkaar ontmoet in een wijnbar, hebben daar kennis gemaakt en zijn vervolgens samen naar een hotel gegaan in Rotterdam. Nu ik dit schrijf raak ik weer helemaal opgewonden, hij is ECHT goed in bed haha! Daar kan mijn Ex echt niet tegen op. Ja, ik moest er wat voor betalen, maar als ik terug kijk was het dat zeer zeker waard! Ik ga hem echt vaker boeken hihi.”

M – Zoetermeer

“Mijn ex-man wist mij niet te bevredigen. Hij was lui in bed, dacht alleen aan zichzelf. De seks was gewoon enorm saai en ik wilde wel eens echte passie ervaren. Toen ik Mr Dutch aan de lijn had was het eigenlijk al gelijk raak. We flirten heen en weer en lachten erg veel, het was echt een heel leuk gesprek met meer passie en emotie dan ik in jaren had meegemaakt, haha kun je na gaan! Onze ontmoeting was echt heel gaaf! We zijn samen naar een privé sauna gegaan, dat is trouwens sowieso een enorme aanrader, maar Mr Dutch is dat ook! IK heb er van genoten, en ik wil de volgende keer een heel weekend met hem op pad, wat een gezellige man is het. Heel aantrekkelijk, grappig, charmant, ondeugende ogen en hij weet wat hij moet doen om mij te laten voelen dat ik speciaal ben.”

Marie

“Ik heb hem samen met een vriendin geboekt nadat we een beetje een ondeugende bui hadden. Het was een uit de hand gelopen weddenschap waarin er uit kwam dat we samen wel eens een trio zouden willen doen. We hadden samen blijkbaar al de fantasie een keer een Gigolo te boeken en toen hebben we gewoon eens via Google gezocht. Mr Dutch sprong er voor ons uit omdat we lazen dat hij les gaf in flirten, en seks etc. We namen contact op en hij belde mij op een gegeven moment op. Ik was echt ENORM zenuwachtig maar we hebben echt gelachen tijdens dat gesprek. Hij stelde voor eerst met z’n drietjes af te spreken in een gezellige bar om daarna naar een Hotel te gaan. Eigenlijk klikte het tussen ons drie wel meteen. Wij waren in elk geval wel zenuwachtig maar nadat we hem zegen en met hem spraken voelde we ons beiden al snel op ons gemak. Hij was eigenlijk wel echt heel leuk vonden we, heel gemakkelijk, niet zo pusherig en het ging allemaal gewoon heel gemakkelijk. Later in het Hotel hebben we 4 uurtjes doorgebracht en heeft hij ons echt onwijze gave dingen geleerd. Ik wist niet dat het nog zo lastig was, een vrouwen lichaam hahaha! Voor ons beiden was dit zeker voor herhaling vatbaar. Dank je wel Mr Dutch, we zullen je sowieso nooit meer vergeten.”

Vaya & Nikky <3